Scări și balustrade

Scările din lemn reprezintă un obiect principal în locuința dumneavoastră, atât pentru utilitatea lor cât și pentru design. Pentru acest subcapitol al amenajărilor interioare, Nurvi – Wood vine cu soluții ingenioase pentru fiecare client.
Vă oferim o gamă variată de modele pentru scările din lemn și pentru fiecare element component ale acestora, treaptă, contratreaptă balustrada de mână, etc.. Ne dorim ca proiectul dumneavoastră să fie cu adevărat unic și pe măsura așteptărilor dumneavoastră. Avantajele folosirii scărilor din lemn în spațiile interioare sunt multiple, pe lângă funcționalitate, scările se adaptează dimensiunilor încăperii, astfel că putem concepe scări suple sau late și de o eleganță aparte.

Fie că alegeți lemn masiv sau stratificat, în funcție de alegerea dumneavoastră cu privire la materialul ales (recomandarea noastră este fagul și stejarul) îl puteți nuanța cu una din variantele noastre de culori pe care le punem la dispoziția dumneavoastră. Vă garantăm eleganța pe care o doriți în locuința dumneavoastră!
Pentru balustradă, Nurvil – Wood recomandă folosirea aceluiași material din lemn, dar experiența ne-a învățat să avem încredere în creativitatea clienților noștri, astfel că, la cerere, se poate opta pentru balustradă din oțel, fier forjat sau inox, pentru un design cu totul deosebit.
Fabricate din lemn de cea mai bună calitate, scările noastre de interior sunt proiectate pentru a vă garanta funcționalitatea și confortul dorit. Aceste elemente reprezintă un obiect de interes pentru spațiul interior, atât din cauza utilității cât și datorită ambianței pe care acestea le oferă. Astfel, Nurvil – Wood vine în întâmpinarea dumneavoastră cu scări din lemn impunătoare și durabile, finisate impecabil, pentru a vă garanta siguranța, estetica și utilitatea pe care o doriți.

Nurvil – Wood vine cu idei originale în materie de design interior și design exterior.
Ofertele noastre sunt accesibile fiecărui segment de clienți. | OFERTE