Pergole, foișoare, structuri din lemn

Utilitate, siguranță și confort sunt premisele pe care ne bazăm în realizarea acestor ansambluri din lemn. Nurvil – Wood vă pune la dispoziție un portofoliu variat de structuri din lemn pentru a vă oferi soluția potrivită în amenajările exterioare ale spațiului dumneavoastră. Prioritatea noastră este ca fiecare element de design exterior realizat de către noi să devină atracția principală a grădinii dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, folosim lemn atent selecționat, tratat cu baiț, lac și ceară pe bază de apă pentru a rezista la condițiile de mediu (soare, ploaie, zăpadă).

Aceste structuri pot fi realizate din lemn masiv sau stratificat, izolat termic sau închis în lambriuri, în funcție de cererile clienților și de locul unde va fi poziționat ansamblul din lemn. Nurvil – Wood recomandă în cazul structurilor de rezistență folosirea lemnului stratificat deoarece sporește stabilitatea și rigiditatea ansamblului. Siguranța este funcția predominantă în realizarea proiectelor noastre.
Vă oferim pergole, foișoare și structuri de lemn realizate în conformitate cu dimensiunile și preferințele dumneavoastră. Sugestiile și soluțiile noastre din lemn au scopul de a vă garanta confortul și siguranța necesară pentru spațiul dumneavoastră de relaxare!
Nurvil – Wood își ia angajamentul față de clienții săi pentru a transforma orice provocare în proiecte realizabile!

Nurvil – Wood vine cu idei originale în materie de design interior și design exterior.
Ofertele noastre sunt accesibile fiecărui segment de clienți. | OFERTE