Ferestre

Ferestrele din lemn din material triplustratificat sunt echipate cu feronerie Winkhouse, reglabile pentru 3 direcții de mișcare, garnituri distribuite perimetral pe cercevea și sticlă termopan de 24 mm având o izolație termică ridicată.
Vă punem la dispoziție o varietate de culori în funie de dorințele dumneavoastră. Avem posibilitatea de obținere a unei nuanței de culoare prin combinarea baițurilor pe bază de apă cu care lucrăm, pentru a vă îndeplini cerințele.
Folosirea lemnului stratificat pentru tâmplăria dumneavoastră constituie avantaje multiple. Cel mai important este randamentul termic superior celorlalte tâmplării, datorită combinării feroneriei de înaltă calitate și a sticlei utilizate cu rama de lemn triplu-stratificat.

Tâmplăria este 100% ecologică, deține o rezistență remarcabilă în timp datorită celor trei straturi de lemn masiv, nu se dilată, nu se curbează și nu favorizează apariția condensului. Izolarea fonică superioară reprezintă un alt avantaj al acestor lucrări, datorită proprietăților fono-izolatoare ale lemnului din care este realizat.
Atuul tâmplăriei din lemn stratificat este că nu favorizează deloc apariția mucegaiului și a condensului!
Un alt avantaj al acestor lucrări reprezintă design-ul. Impactul vizual al ferestrelor din lemn stratificat încadrează imobilul în categoria construcțiilor exclusiviste, datorită rafinamentului materialului lemnos.
Nurvil – Wood garantează tâmplăria de cea mai bună calitate pentru a controla pierderile termice ale imobilului dumneavoastră. Pe lângă catalogul proiectelor noastre, vă oferim posibilitatea realizării ferestrelor din lemn stratificat personalizat, atât din punct de vedere geometric cât și dimensional, pentru a se putea încadra perfect în conceptul arhitectural al locuinței dumneavoastră!

Nurvil – Wood vine cu idei originale în materie de design interior și design exterior.
Ofertele noastre sunt accesibile fiecărui segment de clienți. | OFERTE