Despre noi

Suntem o companie producătoare de elemente din lemn masiv sau stratificat destinate amenajărilor interioare și exterioare.
Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, timp în care am reușit să răspundem tuturor provocărilor care ne-au ieșit în cale, Nurvil – Wood se situează printre principalii producători de piese fabricate din lemn, având sediul în Mihăești, județul Vâlcea.

Pasiunea pentru ceea ce facem, satisfacția oferită de rezultatul final și respectul față de clienți ne determină să fim tot mai buni pe zi ce trece. Tratăm lemnul așa cum se cuvine, cu grijă și atenție, pentru materialul de bază al tuturor reușitelor noastre.

De ce să ne alegi?

Pentru că suntem conștienți de utilitatea nemărginită a lemnului, astfel că Nurvil Wood a dezvoltat o atenție deosebită a detaliilor și a cerințelor clienților noștri. Ne dedicăm activitatea în scopul transformării lemnului în obiecte de valoare, care pot contribui la înfrumusețarea locuinței dumneavoastră. Avem încredere în abilitățile noastre, iar acest lucru este vizibil în portofoliul nostru de clienți mulțumiți.

Profesionalism
100%
Încredere
100%
Devotament
100%
Calitate
100%
Experiența acumulată în timp ne-a învățat să ne valorificăm fiecare detaliu al activității noastre, astfel că venim 100% pregătiți în întămpinarea proiectelor dumneavoastră.

Suntem mândri de personalul nostru, care pe parcursul activității lor au dezvoltat o pasiune aparte și abilități remarcabile în ceea ce privește prelucrarea lemnului. De asemenea suntem mândri de portofoliul nostru de clienți, care au avut încredere în abilitățile noastre și alături de care, am reușit să creăm obiecte cu adevărat deosebite. Pentru că ne dorim ca dumneavoastră să primiți ceea ce vă doriți, Nurvil – Wood oferă consultanță gratuită clienților.

Nurvil – Wood vine cu idei originale în materie de design interior și design exterior.
Ofertele noastre sunt accesibile fiecărui segment de clienți. | OFERTE